top of page
  • Writer's pictureanttihayha

Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, pahoinpitely ja musta magia - kipeimmät aiheet terapiasessioissa

Päivitetty: 29. tammik. 2022

Monissa Celestial Aura Healing -hoitosessiossa on ollut parannettavina seksuaalisen hyväksikäytön ja pahoinpitelyn aiheuttamat vauriot.


Yksi näistä sessioista oli niin rankka että kokeneenkin terapeutin ja parantajan "ihon alle" pääsi väistämättä surua. Tässä viimeisessä etä Celestial sessiossa käsiteltiin mm. vauva iässä tapahtunutta tajunnan menetykseen asti mennyttä pahoinpitelyä ja myöhempää, alle kouluikäisenä tapahtunutta seksuaalista hyväksikäyttöä ja vapaudenriistoa. Tekijänä ei-sukulainen.


Asiakas kärsii kovista kehollisista kivuista. Lapsuuden alaspainetut muistot nousivat pintaan vasta myöhemmällä aikuisiällä.


Aurakentästä, joka oli ulkoväritykseltään kirkkaan valkoinen, löytyi takaa isohko halkeama, alaselästä ja kantapäihin asti. Suuri määrä mustaa, pikimäistä mönjää lähti puhdistumaan auran kaikista kerroksista, joihin tuo railo ulottui.


Hoidon loppupuolella huomasin hänen kentässään tämän edesmenneen pavoinpitelijän, hyvin mustana hahmona. Aivankuin pikimäinen energiakaapu olisi ollut kietoutuneena hänen ympärilleen ja piti otteessaan vielä. Tämä hahmo oli edelleen melko pahantahtoinen ja selvästi oli vaikuttanut pitkään asiakkaan kentässä tuonpuolestakin käsin. Ruokkinut epätoivoa, erillisyyttä, huonommuuden tuntua ja pelkoa siitä että hänessä itsessään on jokin paha, pahuus, josta hän ei pääse koskaan irti.


Ymmärsimme että tämä henkilö oli ollut eläessään(kin) mustien voimien ja demonisten olentojen hallinnassa. Ja että hänellä oli moni tuhatvuotinen historia mustan magian vaikutuspiirissä Maan päällä.


Pyysin että kaikki piilossa olevat, alitajuiset, sopimukset, valat, loitsut ja kiroukset tulevat esiin ja vapautetaan nyt. Ja samalla pyysin asiakasta että voisiko hän antaa isovanhemmalleen kaiken kokemansa anteeksi. Antoi sydämestään vilpittömästi kaiken anteeksi ja samalla alkoi henkilön kenttä muuttua kirkkaammaksi ja vapautua pimeän otteesta. Hänen piilossa ollut sielun kipinä alkoi kirkastua ja vahvistua. Selkään alkoi kasvaa siivet ja hän nousi valoon asiakkaan sydänkeskuksen kautta ❤


Mutta tässä hoitosessiossa minua yllätti asiakkaan kypsyys ja rohkeus kohdata erittäin kipeitä asioita, ei niinkään uhrinäkökulmasta, jota hän on jo hyvin paljon työstänyt, vaan "kolikon toiselta puolelta" löytyviä kokemuksia ja omia pimeämpiä olemuspuolia. Näille olemuksille ja energialinjoille alkoi avautua valoa ja erilaisia kahleita alkoi vapautua hänen energiakehoistaan.


Jatkamme hoitosessioita pienen tauon jälkeen 🙂


Antti Häyhä

Celestial Aura Healer & Kouluttaja

www.alkulahde.com

271 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page