top of page

HOITAJAT

Deep soul_Antti_medium_cropped2.jpg

Antti Juhani Häyhä

Celestial Aura Healing -metodin kehittäjä ja kouluttaja - yli 20 vuoden kokemus henkisestä työskentelystä parantajana ja opiskelijana.

Spiritual Therpist, koulutettu intuitiivinen energiaparantaja ja kouluttaja  ja sielunkuvataitelija Jyväskylästä.

"Ykseyskokemusten myötä olen alkanut entistä enemmän toimimaan Luoja-Minäni kautta ja tehtäväni on yhdistää ihmisyyden kokemusten kautta saatu viisaus rakkaudella Luoja-lähteeseen."

 

Puh. 040 729 3416

antti (ät) holy-healing.com 

Celestial Aura Healer -hoitajat

 

Hoitoja voit kysyä suoraan CAH hoitajilta.

60 minuutin CAH etähoidon hinta on 78€.

Maksu sovitaan hoitajan kanssa.

Teija Autio_996.jpg

Teija Autio

 

Olen työskennellyt kehollisuuden ja henkisyyden alalla yli 20 vuotta. Koulutukseltani olen tanssija/koreografi, pilatesohjaaja, Movement Intelligence-ohjaaja, Celestial aura healer ja omaan pitkän kokemuksen erilaisten somaattisten liiketerapioiden parissa. Ominta alaani on auttaa ihmisiä yhdistymään omaan potentiaalinsa ja intuitioonsa sieluina ihmiskehossa. Koemme kaikki ihmiskokemukset tunteineen kehollisina kokemuksina, ja sisäinen kokemus omasta voimasta yhdistettynä sielun viisauteen avaa syvän yhteyden itseen. Yhteyden ja turvan kokemus itsessä taas mahdollistaa yhteyden toisiin ihmisiin ja elämän virtaukseen ja on merkittävän tärkeä voimavara kun työstämme tunteita ja haastavia kokemuksia. Itselleni henkisyys on ennen kaikkea syvää juurtumista autenttiseen ihmiskokemukseen kaikkine sävyineen.

teija.autio@gmail.com

www.teijaautio.fi

TuijaHolmberg.png

Tuija Holmberg

 

Olen Celestial Aura Healing -hoitaja, jolta löytyy taustalta hyvinkin monenlaista osaamista. Olen parin eri energiahoitomuodon opettajan lisäksi mm. Regressio-, Tunnelukko- ja Tietoisen elämän ohjaaja (lisää koulutuspolustani löydät nettisivuiltani elamansiivet.fi)
Hoidoissani hyödynnänkin  kaikkea osaamistani  selvätietoisuuteni ohjaamana.

 

Missioni on auttaa tietoisella polulla kulkevia asiakkaitani voimantumaan, eheytymään ja näkemään oma voimansa.

Puh 040 864 4646
tuija.holmberg (ät) gmail.com

Eeva-Maria Huuskonen.jpg

Eeva-Maria Huuskonen

Hieroja, kvanttihoitaja, artesaani 
Celestial Aura Healing -hoitaja


Olen kerännyt elämänkokemusta hyvin monella tavalla ja monelta alalta. Työ Ihmisten parissa kanssakulkijana on kaikkein lähinnä sydäntä.


Celestial Aura Healing on erinomainen työkalu tähän työhön.


P. 040-7589072
eevamariahuuskonen@gmail.com

Tanja_nelio.jpg

Tanja Kuivamäki

Celestial Aura Healing -hoitaja

 

Hei! Olen eteläpohjalainen luonnonlapsi ja kolmen lapsen äiti. Päivätyötäni teen nuorten parissa. Energioiden kanssa olen ollut tekemisissä kymmenisen vuotta. CAH-hoitaja koulutukseni lisäksi olen myös NLP Master Practisioner. Ihmisen mielen ja ihmisten välisten suhteiden hienoudet ovat aina kiinnostaneet minua suuresti. Olen elämänpolullani kohdannut valtavan määrän ihmisiä erilaisissa tilanteissa, ja yksi vahvuuteni hoitajana on kykyni kohdata ja nähdä ihminen itsenään, huolimatta siitä millaisia asioita tai taakkoja hän saattaa kantaa mukanaan. Jos oikealta tuntuu, ota yhteyttä!

 

Puh. 0407041599

tanja.kuivamaki@gmail.com

Janne.jpeg

Janne Lyytikäinen

 

Energiahoitajana, kvanttihypnoosiohjaajana ja hyvinvointikeskusyrittäjänä haluan auttaa ihmisiä löytämään oman itsensä, terveytensä, hyvinvointinsa ja elämäntehtävänsä. 

Elämäntehtäväkseni on muodostunut myös henkisen tien kulkijoiden, valotyöntekijöiden, auttajien ja hoitajien auttaminen eteenpäin heidän omalla polullaan. 

”On erittäin palkitsevaa nähdä ihmisten paranevat, kehittyvän ja löytävän yhteyden korkeimpaan itseensä sekä luojavaloonsa.”

 

Puh. 0400-722146

janne@energiahoitaja.com

Minna Malinen nelio.jpg

Minna Malinen

 

Yksi tehtävistäni täällä on auttaa kanssaihmisiä avaamaan sydämensä ja löytämään pyhä rakkauden tuli itsestään. Omaan vahvan intuition sekä selvätietoisuuden ja hoitojen aikana monesti tietoisuuteeni nostetaankin sanottavaksi juuri ne asiat, jotka ovat hoidettavalle tarpeen siinä hetkessä. Kohtaan ihmiset rakkaudella ja ohjaan heidät lempeydellä omalle kasvupolulleen.

 

Omien kokemuksieni myötä myös varjotyöskentely on tullut tutuksi ja uskonkin, että pystyn nyt olemaan entistä paremmin rinnalla kulkija myös varjoisilla kujilla. Luonto ja yhteys luontoon sekä luonnonhenkiin ovat myös olleet lapsesta asti kulkeneet matkassani ja sieltä kumpuaa kyky iloon ja hyvään oloon. Tervetuloa hoitoon!

 

Puh. 040 732 9678

maryamvalontuoja@gmail.com

Pia Paasimaa.jpeg

Pia Paasimaa

 

Olen näkijä, intuitiivinen energiahoitaja, eläinkommunikoija ja -hoitaja. Teen myös selvännäköisiä ohjauksia ja tulkintoja, rumpu/reikihoitoja sekä kristalleja apuna käyttäen enkelihoitoja.

 

Et ole yksin elämäsi matkalla. Voimme yhdessä käydä lävitse elämäsi solmukohtia Celestial Aura Healing hoitajan avustuksella. Eläinten kanssa kommunikointi tuo vielä lisämausteen aura hoitoon, kun saavat sanoitettua mitä kuuluu ja miltä tuntuu sekä millaisia toiveita esittävät hovipalvelijalleen. Hoidoissa käytän näkö, tunto, selvätietoisuus -aisteja ja usein hoito ohjautuu tunteiden alkulähteelle yhteistyössä hoidettavan kanssa.

 

Hoitajana tuon esille ne tiedostamattomat seikat, mitä voisi lähteä käsittelemään ja pohtimaan sisimmässään. Asioiden käsittelyn myötä on mahdollisuus saavuttaa sydämeen sisäinen tyyneys ja on helpompaa jatkaa ehompana elämässä eteenpäin. Joten oletko valmis pysähtymään sydämesi äärelle?

Puh. 044-9887611 s

sydamenmuotoisenpilvenalla(at)gmail.com

Celestial Aura Healer -opiskelijat

 

Harjoitushoitoja voit kysyä suoraanCAH opiskelijoilta.

55 minuutin CAH etäharjoitushoidon hinta on 38€.

Maksu sovitaan hoitajan kanssa.

Mimori.jpg

Mimori Fellman-Närhi

 

Olen empaattinen ja voimakkaasti aistiva sekä syvästi tunteva energiahoitaja. Minulla on voimakas henkinen yhteys eläimiin ja kasveihin. Selvännäkemisen lahjani kautta luonto usein viestiikin minulle asioita hoitojen aikana.

 

Oman hoitajapolkuni olen aloittanut Antti Häyhän opastuksessa. Olen käynyt hänen pitämänään Chrystal Christ Healing I & II-kurssit, Matka Alkulähteelle-viikonlopun sekä Pimeyden Anatomia- verkkokurssin. Tällä hetkellä laajennan osaamistani Celestial Aura Healer-kurssilla.

 

Olen myös tutustunut hieman Reiki-hoitoon sekä käyttänyt riimukiviä ja enkelikortteja.

 

Lähinnä sydäntäni on intuitiivinen energiahoitaminen ja usein koen asiakkaan tuntemukset itsekin hoidon aikana. Hoitajana olen herkkä ja pidän itseäni helposti lähestyttävänä. Haluan auttaa hoidettaviani parhaimman kykyni mukaan ja auttaa heitä löytämään tiensä kohti korkeinta parastaan ja olemustaan.


Puh. 050 3711875

mimori.fellman@gmail.com

Liity postituslistallemme!

Thanks for submitting!

bottom of page