KURSSIT

KRISTUS/MARIA -POLKU I

VERKKOKOULUTUS + RETRIITTI

Alkaa ke 2.6.2021 klo 18-21

Henkinen polku ei ole mikään tietty yksi polku, vaan niitä polkuja on lukemattomia. Sieluina meillä on eri syvyyksisiä ”opintosuunnitelmia” täällä Maan päällä ja joidenkin sielunsuunnitelmiin kuuluu käydä ihmisyyttä läpi syvimpien kärsimysten ja kipujen kautta. Tapahtuu ihmisyyteen ankkuroituminen suuren kärsimyksen ja yksinäisyyden kautta. He ikäänkuin tulevat ristiinnaulituiksi Maahan, ihmisyyteen. Heitä voidaan kutsua Kristus-polun tai Maria-polun kulkijoiksi. Tämä koulutus on tarkoitettu heille antamaan ymmärrystä omaa polkuaan ja elämäntarkoitustaan kohtaan. 

 

Moni henkisen tien kulkijoista aliarvioi suuresti oman kehitysvaiheensa. Olemme vuosituhansien ajan oppineet varomaan omaa valoamme ja peittelemään oman sielumme kautta virtaavaa Luojan kirkkautta. Olemme kyllä oppineet nöyryyttä esim. Atlantiksen aikaisten kokemusten jälkeen mutta meihin on myös ohjelmoitu syvälle tunne siitä, että emme ole arvokkaita tai tarpeeksi puhtaita Jumalan silmien alla. Nyt on aika vapautua näistä käsityksistä sekä energiasidoksista ja yhdistää oma persoonallisuus omaan sielutietoisuuteen, Kristus Minään. 

 

Antautuminen maailman palvelutehtävään avaa suuresti yhteyttä Kristus Minääsi, sinun Sielu Minääsi . Kristuspolun kulkija muuntaa maailman pimeyttä oman sydämensä ja persoonallisuuden transformaation kautta. 

 

Opit koulutuksessa ymmärtämään paremmin valon ja pimeyden syvempää merkitystä. Taisteleminen ”pahuutta” vastaan muuntuu pikkuhiljaa sulautumiseksi takaisin Ykseyteen ja Luojaan. Koulutuksessa harjoitellaan Luoja-energian välittämistä ja meditaatioiden intuitiivista ohjaamista ryhmälle.

Suurimmat blokit omaan luoja-virtaukseen täydellisemmin avautumiseen 

 

I

Pelko

Moni parantaja ja näkijä toimii ”puolivaloilla” koska niin monessa Maa-inkarnaatiossa (ja muillakin planeetoilla) olemme kokeneet henkisen ja fyysisen murskaamisen. On aika parantaa näitä haavoja rakkaudella.

II

Ylpeys

Monilla on sielunpolullaan murskaamisen vastareaktiona elämiä ja olemuspuolia, jotka kantavat vahvaa ylpeyttä ja itsepärjäämisen pakkomiellettä sekä erillisyyden pitämistä Jumalasta.

III

Syyllisyys

Kaikki elämämme eivät ole olleet niin valoisia ja epäitsekkäitä kuin ehkä haluaisimme. Kuka kantaa alitajuista syyllisyyttä planeetan tuhoamisesta, kuka ylipäänsä erillisenä, egon omaavana olentona olemisesta.

IV

Epäilys & epävarmuus

Mielen kontrollimekanismit ja opittu rajallinen looginen ajattelu pyrkivät sabotoimaan oman intuition ja sydämen äänen kuuntelemisen.

V

Viha

Meissä on alitajuisella tasolla vihaa. Yleensä sen vihan ydinkohde on oma itsemme.

Aivan turhaan.

VI

Suru & lamaantuminen

Lukemattomissa elämissä olemme menettäneet rakkaitamme, osa hyvin rakkaita ja tärkeitä opettajia, joiden traaginen poistuminen Maa-tasolta on jättänyt syvän trauman. Ja josta on nyt vihdoin aika päästää irti.

Näitä kaikkia aiheita kohtaamme ja parannamme kesän aikana verkkokoulutuksessani Kristus- ja Mariapolku. Koulutukseen kuuluu etätapaamiset ja henkilökohtaiset valmennus ja healingsessiot sekä kanavoinnit jokaisen omasta sielunpolusta.

 

Henkilökohtainen valmennus ja energiaetähoidot

Jokainen osallistuja saa koulutuksen ajan henkilökohtaista valmennusta, energiahoitoa etänä ja kanavoitua ohjausta sielunmatkansa ymmärtämiseen. Huom. Näiden etäsessioiden määrä max. 2krt/kk.

Ryhmäkoko on rajoitettu, varaa paikkasi ajoissa!

 

Verkkotapaamiset:

Ke 2.6. klo 18-21

Ke 16.6. klo 18-21 

Ke 30.6. klo 18-21

(Heinäkuu lomaillaan)

Ke 4.8. klo 18-21

Ke 18.8. klo 18-21

Ke 1.9. klo 18-21

Vapaaehtoinen viikonloppuretriitti:

Elo-syyskuussa etelä-Suomessa

(aika ja paikka vielä avoinna)

Koulutuksen hinta (sis. yksilövalmennukset, hoidot ja kanavoinnit): 195€

Voi maksaa korottomasti kahdessa tai kolmessa erässä.

Viikonloppuretriitin hinta (ei sis. majoitusta eikä ruokia): 250 €

 

Kouluttaja: Antti Juhani Häyhä

Reiki Seichem Master, Intuitiivinen parantaja ja -kouluttaja, sielunkuvataiteilija

040-7293416

antti@holy-healing.com

 

SOURCE ALIGNMENT II

JYVÄSKYLÄ, MANDALATALO

Pe-su 3.-5.9.2021

Reitti  Alkulähteelle II

The Source Alignment -jatkokurssi Jyväskylässä,

Mandalatalon kohottavissa energioissa.

Viikonlopun aikana laskeudumme harjoitusten, meditaatioiden kautta omaan sisimpäämme ja avaamme mahdollisuuden kokea oma korkeampi olemuksemme niin puhtaana kuin se tässä hetkessä on mahdollista. Tutustumme erilaisiin tietoisuushallintaverkkoihin ja puramme harjoitusten avulla sidoksiamme niihin.

Kurssiin sisältyy ryhmähealing-sessioita.

Kurssiin kuuluu ryhmämeditaatio ja -healing pe iltana klo 18-21,

joka on avoin myös muille hintaan 20 €.

 

Aikataulu:

Pe klo 18-21

La klo 10-16

Su klo 10-16

Kurssin hinta on 185€.

Oppaana Antti Juhani Häyhä.

Paikka: Mndalatalon Sali, Kansakoulukatu 7-9, 40100 Jyväskylä.

Käynti sivuovesta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Antti // 040-729 3416

antti@holy-healing.com

Liity postituslistalle

Thanks for submitting!