top of page
Abundance-2.jpeg

Runsaus sydämen polulla
-peruskurssi (Zoom)

Alkaa ti 31.10.2023
Vetäjinä Antti Häyhä ja Jenni Turku

Kurssin aikataulu Zoomissa:
• ti 31.10. klo 18-21
• ti 7.11. klo 19-21
• ti 14.11. klo 19-21
• ti 21.11. klo 19-21
• ti 28.11. klo 19-21
• ti 5.12. klo 19-21
• ti 12
.12. klo 19-21
• ti 19
.12. klo 19-21

Tämä on erilainen "runsaus-kurssi"! Tällä kurssilla yhdistetään sielulliseen olemukseen avautuminen, alitajuisten, elämää rajoittavien uskomuksien purkaminen ja vahva energeettinen työskentely oman sydämen ohjauksen kuulemiseksi.

Kurssin vetävät Zoomissa Antti Häyhä (Celestial Aura Healing -kouluttaja ja Healer) ja Jenni Turku (traumahoitaja, energiahoitaja ja klassinen homeopaatti).

Peruskurssin päämäärä on avautua kokemuksellisesti omalle sielulliselle inspiraatiolle, rohkeudelle ja ohjaukselle. Astumalla rohkeasti sydämesi ohjaamalle polulle alat luoda elämästäsi merkityksellisempää ja onnellisempaa. Tällä matkalla on kuitenkin monia minuutemme luomia ja omaksumia esteitä – ne voidaan kuitenkin havaita ja muuntaa rakkaudellisesti omalla sielun valolla.

Saat kurssilta lukuisia harjoituksia ja meditaatioita sekä tukea omalle polullesi. Kurssin materiaalit ovat kaikki käytössä rajattoman ajan ja tapaamiset tallennetaan videoina ja ovat katsottavissa jälkikäteen kahden vuoden ajan.

Tällä kurssilla opetamme sinut tunnistamaan alitajunnastasi löytyviä rajoittavia uskomuksia ja niitä sisäisiä blokkeja, jotka estävät runsauden virtaamista elämääsi. Saat myös simppelit työkalut, joilla voit purkaa näitä esteitä. Työkalut ovat käytössäsi koska tahansa kurssin jälkeenkin. Kurssiharjoitteiden myötä olosi muuttuu rennommaksi ja vapaammaksi ja sen myötä elämässäsi alkaa lisääntyä sellainen runsaus, mitä toivot. Oli se rahaa, ihmissuhteita, tai mitä tahansa! Näin otat jättiharppauksen kohti unelmiesi toteutumista.

Kurssilla käsiteltäviä aiheita:

Runsauden askelmat:

 

  1. Puutteen ja niukkuuden taso - epäluottamus Elämää kohtaan. Elämä koetaan epäreiluna. 

  2. Elämä kantaa -taso. Luottamus Elämää kohtaan on löytynyt, runsauden virta on oikukas, mutta Elämä tarjoaa lahjoja ahdinko-tilanteisiin ja asioista selvitään. Runsautta ei kuitenkaan kerry säästöön. Monet jäävät tyytyväisenä tälle manifestoinnin tasolle. 

  3. Runsaus ja sisäinen valo lisääntyy -taso. Sielun virtaus on riittävän vahva muuntamaan yksilön rajoittuneet käsitykset rahasta ja hälventämään hengen ja materian välistä sisäistä taistelua. Hyvän ja pahan välinen kuilu alkaa yhdistyä. Runsauden virtaus on enemmän henkistä laatua ja palvelua ja samalla maallinen runsaus alkaa kukoistaa rajoittamattomammin. 

  4. Palvelu ja antautuminen laajempaan tehtävään. Runsaus ja yltäkylläisyys ovat muuttuneet luonnolliseksi osaksi elämää ja halu jakaa hyvää muille on luontaista sekä iloa tuottavaa. 

 

Raha on runsauden virtauksen sivutuote. Sydämen polulla raha ei voi olla ensisijainen päämäärä runsauteen liittyen, vaan oman yksilöllisen energian virtauttaminen ja jakaminen. Jos raha tai sen puute toimivat pääasiallisina kirittäjinä, energian virtaus tukehtuu tai kuoleentuu ennenpitkää. Rahaan liittyvät negatiiviset käsitykset on syytä kaikki nostaa tietoisuuteen ja puhdistaa polariteetti-kiinnikkeistä. 

Antin teesit:

  1. Muutos. Elämä on muutosta. Kun hyväksyt tämän tosiasian että muodon maailmassa mikään ei ole pysyvää ja että ainut pysyvä turva tietoisuudelle on hengen maailmasta, luovut yhdestä syvimmästä pelostasi - turvan hakemisesta muodon maailmasta. 

  2. Polariteettien ymmärtäminen. Valo ja pimeys, hyvä ja paha. Positiivinen ja negatiivinen. Universumin aineellisella tasolla vaikuttavat kaksi perimmäistä voimaa: laajentuva ja supistuva energia. Se miten me näihin voimiin suhtaudumme ja kuinka osaamme luoda elämää ja elämässä niiden avulla on oleellista. Ego, persoonallisuus on supistuvan voiman ilmentymä. Henki on alati laajentuvan voiman ilmentymä. Ilman muotoa, supistavaa voimaa, eli pimeyttä, emme voisi kokea elämää tämän kehon kautta. Suppea tietoisuus, ego, hakee turvaa pysyvyydestä, koska pelkää katoavansa hengen maailmaan ja vastustaa sieluun yhdistymistä. Tietämättä että se on jo osa sielua. 💖

  3. Olemme Kanssa-Luojia. Meidän kaikkien ydinolemus on samasta Lähteestä, Alkulähteestä. Ja me kaikki luomme elämää; sanoin, ajatuksin, teoin. Elämän energia virtaa kauttamme, lävitsemme ja muuntuu samalla oman värähtelymme avulla. Halusimme tai emme. Se, mitä säteilemme vaikuttaa ympäristöömme. 

  4. Pelko- ja suojakuorien vapauttaminen. Persoonallisuutemme on muodostanut lukuisien eri elämien aikana koettujen kivuliaiden kokemusten ympärille suojia. Näiden suojien tarkoitus on auttaa yksilöä pysymään toimintakykyisenä mutta ajan mittaan jos kivuliaita kokemuksia ei kohdata ja vapauteta sydämen rakkaudella, suojat alkavat muuttua esteiksi. Näistä muodostuu rajoittavia uskomuksia. Ne voidaan purkaa. 

  5. Oma valo esiin! Kun alat vapaammin ilmentämään omaa sisintäsi, omaa sielun värähtelyäsi, voit huomata että elämän merkityksellisyys lisääntyy ja samalla tyytyväisyys sekä luottamus Elämää kohtaan. Meillä jokaisella on oma erityinen kokemuspolku läpi lukemattomien elämien ja olemme muovanneet värähtelyistämme uniikkeja, erilaisia. Meillä on syvä sielun tason viisaus ja ymmärrys saavutettavissa kun vain annamme epäilevän, loogisen ihmismielemme hiljentyä ja antaa sille tilaa tulla esiin. Tämä vie sinua yhä tiiviimmin yhteyteen sielusi energian kanssa ja se saa aikaan sen, että ihmiset aistivat sinun sydänvärähtelysi ja kokevat seurasi miellyttävänä, turvallisena, paranatavana ja kohottavana. 

  6. Päästä irti menestymisen pakosta. Kun vapaudut onnistumisen ja menestymisen pakosta alat toimimaan paremmin sielunvirtauksesi ohjaamana. Energiasi muuttuu rennommaksi ja siitä katoaa ”pakkosyötön taajuus”. Ihmisten on miellyttävämpi yhdistyä tälläiseen energiaan ja he kokevat viestisi resonoivana kun heitä ei pakoteta ostamaan mitään. 

Kurssin hinta: 328€ (sis. alv. 24%).

• Ennakko tarjous: 288€ pe 20.10. asti!


Mahdollista maksaa kahdessa korottomassa osassa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Antti Häyhä

antti@mandalatalo.com

Puh. 040-7293416

bottom of page