top of page

METODI

ASKELMAT

I

Herääminen

II

Esteiden tiedostaminen

III

Eheytyminen

IV

Linjautuminen

V

Palveleminen

I

Herääminen

Vaikka olemme aina olleet osa Luojaa, olemme kuitenkin olleet pitkään vaillinaisessa yhteydessä Alkulähteeseen. Heräämiseen kuuluu useita eri vaiheita, uus-henkisyys eli New Age monissa eri muodoissaan, ehkä niistä viimeisimpiä.

 

Erilaiset enkeli-, mestari- ja guru-traditiot ovat palvelleet meitä hienosti ja auttaneet tietoisuutemme avautumisessa. Ne eivät kuitenkaan ole vielä se "koti-osoite", johon sydämemme kaipaa. Se on paljon syvempänä, korkeammalla ja lähempänä kuin arvaammekaan.

II

Esteiden tiedostaminen

Reitti Alkulähde-yhteyteen on kaikkien ulottuvilla, mutta usein siinä on mutkia matkan varrella. Näiden esteiden havainnoiminen omassa minuudessamme on äärimmäisen tärkeää, koska ne ovat niitä egomme osia, jotka pelkäävät sulautumista omaan korkeampaan olemukseemme.

III

Eheytyminen

Egomme pelkoon kiinnittyneet osamme vastustavat usein vapautumista, koska ne ovat pohjimmiltaan egomme muodostamia suojamekanismeja, joiden tehtävä on ollut suojella meitä kivuilta. 

Nämä suojakuoret ja -kilvet voidaan muuntaa oman sielumme kautta virtaavalla Luoja-rakkaudella turvallisesti ja pysyvästi. Egon on tärkeä saada kokea olevansa rakastettu kaikilla tasoilla. Näin kaikki olemuspuolemme alkavat eheytyä ja parantua.

IV

Linjautuminen

Kun persoonallisuutemme alkaa saavuttaa yhä laajempaa sisäistä tasapainoa, on mahdollista aloittaa linjautuminen sydänkeskuksesta sielumme sydänkeskukseen ja siitä Korkeimpaan Minäämme ja siitä suoraan Alkulähteeseen, Luojaan. Kaiken Elämän Lähteeseen.

V

Palveleminen

Sielumme ja Korkeimman Minämme laskeutuminen persoonallisuuden tasolle tapahtuu voimakkaimmin silloin, kun antaudumme palvelemaan muuta elämää, sydämestämme käsin. Rakkaudella, viisaudella ja myötätunnolla. Opettelemme energiahoitojen ja energiakanavoinnin avulla olemaan entistä kirkkaampia Luojan instrumentteja Maan päällä.

Luojayhteyden etsiminen ei ole yliaistillisten kokemusten hakemista.

Se on astumista omaan Luoja Minä -virtaukseen ja sen oivaltamista kokemuksellisesti, että olemme itse osa Alkulähdettä ja vastuussa elämästämme.

bottom of page