top of page
  • Writer's pictureanttihayha

Piilossa olevat energiasidokset

Viime vuosina tekemiini energiahoitoihin on lähes aina liittynyt erilaisten energeettisten sidoksien, kytköksien ja jopa implanttien vapauttamista. Suurin osa on ollut selkärangassa, keskushermostossa olevaa energeettistä johtoa, hiuksenhienoa, ohutta ja usein kultaista tai hopeista väriltään - selvänäköisesti siis aistittuna. Nämä johdot tai piuhat ulottuvat yleensä koko kehon alueelle, jalkoihin, käsiin, aivoihin ja erityisesti sukuelimiin. Usein löytyy myöskin kallonpohjassa olevia implantteja, jotka muistuttavat pitkäraajaisia hämähäkkejä, lukkeja, joiden hiusmaisen pitkät raajat ulottuvat aivojen hermoverkkoihin.


Mitä nämä implantit tai piuhat sitten oikein ovat, mitä ne tekevät ja ennen kaikkea - mistä ne ovat tulleet?


Kokemukseni mukaan osa tästä "teknologiasta" ruokkii meissä pelkoja, vahvistaa himoja, riippuvuuksia, osa taas ruokkii epäilevää mieltämme, sisäistä kriitikkoa, tyytymättömyyttä elämään, muihin ihmisiin ja ennenkaikkea meihin itseemme. Eli luo sisäistä mielen ja tunteiden noidankehää.


Hoidoissa on tullut ilmi että suurin osa näistä ylimääräisistä, manipulatiivisista energiateknologioista on peräisin aikaisemmista inkarnaatioistamme Maan ulkopuolella, yleensä Plejadeilla tai Orionilla. Plejadeilla alettiin muutamia miljoonia vuosia sitten innostua teknolgiasta, jossa kehon solujen uusiutumista ja paranemista voitiin nopeuttaa ja pyrkiä kohti fyysisen kehon kuolemattomuutta. Kehon hormonitoimintaan ja keskushermostoon pystyttiin vaikuttamaan ja manipuloimaan sitä - aluksi ihan hyvällä tarkoitusperällä. Myöhemmin ja pikkuhiljaa, salaa taustalla olevat tahot alkoivat saada manipulatiivista otetta väestöstä tämän teknolgian avulla - kaikki olivat kiinni "verkossa".


Maahan on inkarnoitunut lukuisia joukko valosieluja, jonka sielunpolulla Plejadit ja Orion ovat olleet yksi kokemuspysäkki - ja nyt on aika tulla tietoiseksi kehomuistissamme kantamastamme ylimääräisestä teknologiasta ja puhdistaa se pois, siunaten ja kiittäen irtipäästämällä. Emme tarvitse sitä enää. Meillä on avoin ja kirkas sydäntietoisuutemme jonka kautta olemme yhteydessä Luoja-minäämme ja loputtomaan energian lähteeseen; Elämään <3


618 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page